Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

AQForm

Az 1992-ben alakult AQForm (korábbi néven Aquaform Lighting Solutions) a modern lámpák egyik legelismertebb márkája Lengyelországban, a modern világítási megoldások díjnyertes lengyel gyártói. Erős pozíciót tudhatnak magukénak a hazai piacon, valamint jelen vannak számos európai országban is. Sikerült olyan egyedi designt kifejleszteniük, amely képes nagy hatással bírni a szakemberekre és a fogyasztókra. 

Az AQForm a Delta Light’s nemzetközi csoport tagja, amely 120 országban tevékenykedik. Sikereik alapja az építészek, a belsőépítészek, a világítástechnikai szakemberek és a felhasználók számára nyújtott nagymértékű támogatás.
Portfóliójukban az egyedi design finomított világításai találhatók meg a belső terek számára, valamint speciális megoldások a kereskedelmi helyiségekre. Világító berendezéseiket a Krakkó melletti Czernichów-ban tervezik, tesztelik, vizsgálják és gyártják. Szakértői csapatuk minden nap a 3600m2-es Kutatási és Fejlesztési Központban dolgozik. Alkalmazottaik tudása és tapasztalata, valamint a kiterjedt géppark lehetővé teszi számukra a magas termelési rugalmasság fenntartását.