Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ideal-Lux

1969-ben Giovambattista Strano szinte véletlenül kezdte el csillárgyártói és -kereskedői tevékenységét, egy muránói üvegből készült darabot késztermékké alakított át, amelyet egy árverésen vásárolt üzlet árui között fedezett fel. Testvérével Linea Esse néven alapítanak céget és főként nagykereskedőkből álló ügyfélkört alakítanak ki Olaszországban. 1974-ben a Linea Esse az Ideal Lux nemzetközi névvé alakul a határon túli forgalom növelése érdekében. Két év múlva a Milánói vásáron nyit először a külföldi kapcsolatok felé, Szaud-Arábiával szorosabb együttműködést kialakítva, majd az Öböl-háború hatására fordul az Európai területek felé, azóta is töretlen sikerrel.

 

A ma már öt kontinensen való jelenlét olyan nemzetközi lehetőséget ad számukra, amelynek következtében céljuk, hogy egyetlen márkába foglalják a lehető legkülönfélébb stílusokatat és a legszélesebb skálán tudjanak alternatívákat kínálni a különböző világítási igényekre. Akár modern lámpatestekről, akár a klasszikus stílusban készült lámpatestekről, vagy a legelegánsabb, kristályokkal dekorált lámpákról, esetleg kültéri világításról legyen szó. Technikai, illetve ipari lámpákban is megoldást tudnak nyújtani elérhető áron. 

 

Számukra az emberekre való figyelem központi jelentőségű. Meghallgatják, hogy igényeiket jobban megértsék, így nem csak a funkcionalitásra, hanem mindenekelőtt az életmódjukra is reagálhatnak. Az Ideal Lux megjelenésében is egyedülálló, a lámpatestek leggyakrabban lámpacsaládokban készülnek, így könnyebb ugyanazt a megjelenést tovább vinni az adott helyiségekben.