Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

SLV

Az SLV Németországban; a hang, a fény és a videó, az ikonikus 1979-es diszkó jeleneteiből született: az 1977-es kasszasiker „Saturday Night Fever” ihlette éjszakai klubok innovatív módszereket kerestek a hang, a fény és a videó összekapcsolására a felhasználói élmény fokozása érdekében. A különleges formatervezésű SLV design lámpákat a legmodernebb világítási trendek inspirálják. Az elmúlt 40 év során az SLV Lighting Group tökéletesítette a professzionális világítási megoldásokat, több mint 100 országban értékesít, 15 leányvállalat támogatásával. 

A fény a szenvedélyük; a szenvedély, amely a teljes ellátási láncban érvényesül, a házon belüli innovációtól a minőségbiztosításig a legmagasabb színvonalon, megfizethető áron, jövőbiztos megoldásokkal karöltve. “Rajtunk múlik, hogy változtatunk-e a környezetünkön. Ez az oka az erőforrás-barát termelésünknek, valamint magas minőségi normáinknak, amelyek a termékeink hosszú életciklusát hivatottak garantálni.” 

A német SLV termékeket a kiváló ár-érték arány és magas minőség jellemzi, amelyeket gyors átfutási határidővel és 5 év garanciával tudunk szállítani, kínálatunkban több mint 3000 kül- és beltéri lámpatest, LED fényforrás, irodai, ipari és okos otthon megoldások, világítástechnikai kiegészítők találhatók.

Rendezés: