Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lodes

A velencei székhelyű Lodes a műszaki know-how és a legjobb Made in Italy design kiegyensúlyozásával 1950 óta tervez és gyárt világítási megoldásokat belső és külső kialakításra. Amikor a Studio Italia Design 2020-ban a vállalat fennállásának 70. évfordulóját ünnepelte, a márkanév a Lodes-re változott, hogy megerősítse elkötelezettségüket a jellegzetes dekoratív formatervezés iránt. A Lodes több mint lámpa: élénk társ, amely minden szobát fényes meghittséggel melegít.

 

„A fényt a fényre, és a fényre tervezést tanulmányoztuk ezekben az évtizedekben. Elmondhatjuk, hogy tanulunk a fényből, és biztosíthatlak benneteket, hogy a fénynek mindig rengeteg tanítania valója van számunkra. Családi örökségünk mélyen kapcsolódik területünkhöz, amely Velence, a mozaikok fényes tesserae-i, a lagúna tükröződései, a velencei városok terei, nyüzsgő kereskedői és energiái." Massimiliano Tosetto, vezérigazgató

 

A 70 éves örökség. Az alapító Angelo Tosetto üveg iránti szenvedélyéből fakad és a folyamatos technológiai kutatások alapján a vállalat Európa egyik vezető dekorációs világításának tervezőjévé és gyártójaivá fejlődött, amely jelenleg 90 piacon jelen van világszerte. A Lodes három generációs evolúciót képvisel a tiszta szenvedélytől a ragyogó építészeti megoldásokig, olyan fényforrásokat hozva létre, amelyek egyesítik a kortárs formatervezést és az innovatív technológiát a legmagasabb minőségű anyagokkal, alaposan kidolgozva a legjobb feldolgozási technikákkal.