Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bocci

Az Omer Arbel kreatív vezetésével 2005-ben alapított Bocci Vancouverben és Berlinben található, a kreatív irányítás és a kézművesség mellett elkötelezett tervező és gyártó cég.

A vállalat a „14” világítástervezésével indult, amely azonnali klasszikussá vált és továbbra is a design kiemelkedő szereplője lett. A Bocci szobrászati ​​világításának növekvő portfólióját házon belül fejlesztik, tervezik és gyártják, a technika, a minőség és a méretarány teljes ellenőrzése érdekében kalibrált infrastruktúra támogatásával.

2015-ben Bocci egy történelmi berlini épületet alakított át bemutatóteremmé és archívummá. A 'Bocci 79' egy 2200 m² / 23 600 m² alapterületű, 1896-ban épült házban Omer Arbel több mint egy évtizedes műveit mutatta be, egészen a folyamatban lévő daraboktól, a prototípusoktól és az ötletektől kezdve. A 'Bocci 79' 2020. júniusában zárult, jelenleg új, állandó berlini bemutatótermükön dolgoznak.

A Vancouver és Berlin között fekvő Omer Arbel kézzel készült, folyékony alkotásai az építészet, a szobrászat, a találmány és a tervezés területei között jönnek létre. Munkája középpontjában az anyagok belső mechanikai, fizikai és kémiai tulajdonságai, valamint a fény mint közeg feltárása szerepel.