Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Lucis

A cseh LUCIS gyártó az elismert beltéri világítástechnikai gyártók közé tartozik. A cég első osztályú csapata a motivált alkalmazottakkal, a modern és időtálló tervezéssel és a széles körben használható termékek nagy választékával tűnik ki.

A LUCIS vállalat alapvető értékei mindenekelőtt a világítás egységeinek minősége, a kialakítás és eredetiség, amelyeket a belső tér fontos funkcionális és esztétikai elemének tekintenek. Világítótestek és világítástechnika gyártóként nagy hangsúlyt fektetnek a cseh üvegipar hagyományainak fenntartására és fejlesztésére azzal a céllal, hogy továbbra is kiváló minőségű cseh eredetű termékeket készíthessenek. A világítótestek gyártása a vezető cseh üveggyártók műhelyeiben történik.

A LUCIS cég fennállásának kezdetétől fogva együttműködik fiatal cseh tervezőkkel, ennek az együttműködésnek az eredményei a termékkatalógusokban bemutatott eredeti világítóegységek. A fiatal tervezők nemcsak új formákat hoznak a cég kínálatába, hanem új anyagokat is, például alumíniumot, akrilüveget és rozsdamentes acélt. Ennek a kölcsönös együttműködésnek köszönhetően a LUCIS termékei nagyon sikeresek a külföldi és a cseh kiállításokon, rendszeresen, azaz a világ legnagyobb világítástechnikai szakkiállításán, a Light + Building-en Frankfurt am Mainban, korábban a 100% Design Londonban, a Touch-on, a szöuli Praha, a prágai Designblok vagy a New York-i Cseh Központban. A LUCIS vállalat a művészeti iskolák tehetséges fiatal diákjainak támogatására is összpontosít.