Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Maytoni

A Maytoni 2009 óta tervezi és gyártja a kifinomultan trendi, dekoratív lámpatestek gyűjteményeit. Megalakulása óta a vállalat termékei a világ több mint 32 országában vannak jelen. A Maytoni világítótestek a stílus, az egyedi tervezés, az ideális arányok és a kiváló minőség kombinációját képviselik. A vállalat kezdetben a klasszikus kivitelű lámpatestek, elsősorban a kristálycsillárok fejlesztésére összpontosított. Ennek eredményeként bővült a gyűjtemény modern és dekoratív mintákkal. Minden évben új termékeket fejlesztenek, melyeket Európában és a Közel-Keleten forgalmaznak.

Tervezői csapatuk egyedi modellek létrehozására törekszik, figyelembe véve az egyes piacok sajátosságait; ízlését, belsőépítészeti jellemzőit. A tudás és innováció kombinációja teszi lehetővé, hogy minden ország számára egyedi terméket szállítanak. A termékeket a vázlattól a kész remekműig, minden részletére odafigyelve alkotják meg. A márka összes terméke megfelel az európai minőségi szabványnak a saját gyártásirányításuk többlépcsős rendszerének köszönhetően.

A Maytoni márka intenzíven fejlődik, és az elsők között alkalmazza a fejlett technológiákat. 2018 januárja óta a Maytoni világítótestek díszítéséhez új generációs kristályokat használnak csökkentett ólomoxid-tartalommal, amelyek koncentrációja nem haladja meg a 0,009%-ot. Ezt a technológiát nG-kristályoknak hívják (a német "neue Generation" – az új generáció). A Maytoni kristályok nem természetes kristályüvegek. Az nG-Crystals technológiának köszönhetően, amely 56 további komponens hozzáadásán alapuló kristályszerkezet, megtartottak minden tulajdonságot, például a fény trükköt, a gyönyörű megjelenést, az ideális fazettázást és az őrlést. A Maytoni kristályok megfelelnek a biztonság és a környezetbarát európai követelményeinek. Az nG-Crystal technológiát kizárólag a Maytoni számára fejlesztették ki, ezért a márka fenntartja a jogot, hogy nem hozza nyilvánosságra a kristályok összetételét.

A márka termékpalettája több mint 2000 terméket tartalmaz. A termékek 80%-át két, kizárólag Maytonival együttműködő gyár gyártja. A két fő gyár mellett a vállalat további 28 gyárral dolgozik a folyamatos gyártás biztosítása érdekében.