Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Eichholtz

Eichholtz

A szenvedélyes antik gyűjtő, Theo Eichholtz mindig egyedi darabokat keres, antik piacokon és boltokban kutat a világ minden tájáról. A kilencvenes években Ázsiában tett kirándulása során annyira lenyűgözte a kínai gyarmati bútorok szépsége, hogy elkezdte importálni azokat, ez jelentette az Eichholtz kezdetét. Az évek során az Eichholtz a világ egyik legismertebb és legelismertebb luxus bútor, világítás és kiegészítők nagykereskedőjévé nőtte ki magát. Sok csúcskategóriás termékük a csábító régiségek modern értelmezése. Minden tervezés és fejlesztés során gondosan mérlegelik az emberi kényelem, a biztonság, a magánélet és az esztétikai elégedettség igényeit. 

Az Eichholtz a luxus világítástechnikai kiegészítőkre, és az egyedi kivitelezésű termékekre szakosodott. Újdonságaikkal, formabontó ötleteikkel és magas minőségű, modern és klasszikus termékeikkel nemcsak a belsőépítészeket, építészeket és lakberendezőket inspirálják, hanem magát a piacot is.

Ma márkájuk a luxus élet megtestesítője. Arra törekszenek, hogy folyamatosan inspiráljanak egy átfogó kollekcióval, amely különféle ikonikus stílusokat tartalmaz. A több mint 150 képzett alkalmazott kollektív tapasztalatával, 35 000 m²-es raktárral és 4000 m²-es Grand Showroom-mal büszkélkedő Eichholtz több mint 10 000 rangos szállodát, éttermet, klubot és üzletet rendezett be világszerte.