Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ASTRO

Az Astro 1997-ben jött létre, John Fearon és James Bassant közös elkötelezettségével és szenvedélyével a brit fénytervezésért, rajongva a minőség és a precizitás iránt. Az Astro kreatív szellemisége a kezdetektől mindvégig következetes maradt; a jó tervezés egyszerűséget igényel.

1999-ben néhányan problémát láttak a fürdőszoba világításának új szabályozásában, az Astro számára ez egy remek alkalom volt. Az Astro sok más terméke mellett a fürdőszobai világítás márkanevévé vált, mára a legnagyobb választékot kínálja e legszemélyesebb helyre. 2010-ben tíz kreatív tervező mérnökből álló csapat által – akik közül sokan érettségi után csatlakoztak a vállalkozáshoz – rengeteg tapasztalat állt rendelkezésre az elegáns egyszerűség, az Astro tervezési szellemiségének, életre hívására.

Az Astro fenntartható növekedési stratégiájának részeként eljött az ideje egy részleg felállításának az Amerikai Egyesült Államokban 2015-ben. A New Jersey-i székhellyel rendelkező Astro USA mostantól számos ügynökséggel dolgozik az államokban, kiépített partnerséget folytat az Y Lighting céggel, az Egyesült Államok egyik legnagyobb e-kereskedelmi világító márkájával.

2016-ban az Astro egy teljesen új központ felé nyitotta meg kapuit. A 8000 m2 alapterületű épületet kifejezetten az Astro számára tervezték, hogy minden üzleti funkcióját egy fedél alatt helyezzék el, és hogy tükrözzék a vállalat szívében rejlő tervezési értékeket. Új leányvállalata alakult Szingapúrban.