Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ERCO

 

Az ERCO 100% -os LED technológiát alkalmazva, az építészeti világítás vezető nemzetközi szakértőjeként, független értékesítési szervezetekkel és partnerekkel világszerte 55 országban működik. Az 1960-as években úttörő szerepet játszott az építészeti világításban, Európában ma az első megalapított lámpatest gyártó, amelynek portfóliója teljes egészében LED-technológián alapul. 

 

Az ERCO azt vallja, hogy a fény az építészet negyedik dimenziója. Világítási megoldásaik további tervezési dimenziót kölcsönöznek az épületeknek, irodáknak és kültéri létesítményeknek, hozzáadott értéket adva azoknak az embereknek, akik napi szinten használják őket. Jövőképük, hogy a fény révén jobbá tegyék az építészetet és a társadalmat. Az építészeti kultúrát oly módon gazdagítják, hogy a jól megtervezett épületeket a megfelelő világítással teszik még látványosabbá.

 

Az ERCO múzeumok, egyetemek, templomok, repülőterek, emlékművek, szállodák, üzletláncok, vásári pavilonok, kirakatok, parkok, magánépületek és számos további létesítmény megvilágításáról professzionálisan gondoskodik.