Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Masiero

Az 1981-ben, Emme Pi Light néven alakult családi vállalkozás 2005-ben vette fel a Masiero nevet, amelynek termékpalettája a velencei hagyományokra jellemző "Maria Teresa" csillárok körül forog.

 

Az olasz Maseiro minden terméke a cég saját gyáraiban ölt testet, ahol a speciális gyártósorok teljes ciklust hajtanak végre és a műszaki-, illetve a prototípus osztályok kulcsszerepet játszanak. Az egész folyamatot a legszigorúbb minőség-ellenőrzésnek vetik alá.

 

A Masiero alkotásai magasan képzett iparosok által feldolgozott, átalakított és összeszerelt alapanyagokat testesítenek meg, mint vas, sárgaréz és acél, a selyem organza, Le Bock shantung, pongé és damaszt selyem, Asfour, Bohemia és Swarowski kristály és Bassano kerámiák. A legújabb termékcsaládok esztergált fát, gyantát és metakrilátot is tartalmaznak.

 

A Masiero innovatív technológiáját nemzetközi szabadalmak védik, amelyek kiterjednek az otthoni automatizálás és a fényforrások legújabb fejlesztéseire, illetve az innovatív új világítási termékek kiaknázására. A Masiero újításai az építészeti világításhoz hasonlóan ötvözik a dekoratív, illetve a műszaki jellemzőket és szolgálják a beltéri, kültéri piacokat. A kiváló minőségű anyagok és gyártás, a technológia és a design kifinomult érzéke a tekintélyes márkanévvel párosulva biztosítják a Masiero márka egyediségét.