Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BORA-főzőtechnológia

 

A BORA-ról

 

Egy ötletből globális siker

A BORA története 2005-ben kezdődött a süllyesztett főzőlap elszívórendszerek első prototípusainak kifejlesztésével a raublingi (Bajorország) „werkhaus”-ban. A BORA Lüftungstechnik 2007-es megalakulását, a növekvő sikert és a következő években bekövetkezett globális terjeszkedést követően a cég 2015-ben a raublingi „BORA toronyba” költözött. Azóta az Alpokra néző Niederndorfban és Raublingban sikeresen fejlesztik és forgalmazzák a beépített konyhai berendezéseket, amelyeket mára több mint 60 országban értékesítenek.

    

 

 

Professzionális teljesítmény otthonok számára

2021-ben a BORA kibővítette termékpalettáját egy újabb innovatív készülékkel, amely tovább erősítette a konyha, mint élettér felfogását. A BORA X BO flex sütő a legfinomabb gőzt használja – hogy segítse a profi szintű sütést és főzést otthona kényelméből.

 

BORA Herfordban

Egy másik ikonikus BORA épület nyílt meg 2023-ban Kelet-Vesztfáliában, a német konyhabútoripar szívében. Nemcsak a legjelentősebb üzletnek ad otthont, hanem több mint 2000 m2-es teret kínál rendkívüli kulináris és termék élményekhez. A BORA folyamatosan újabb helyeket teremt, ahol bemutathatja termékeit a végfelhasználóknak, többek között Münchenben, Sydneyben és Londonban.

 

 

Innováció a konyhában, mint élettérben

A lefelé irányuló páraelszívás forradalmasítja a konyhát, mint lakóteret, és a kereslet folyamatosan növekszik az integrált főzőlap elszívórendszerek iránt. A moduláris rendszerek mellett a BORA standard méretű kompakt rendszereket is fejleszt, és a BORA X BO gőzsütő piacra dobása után sem nyugodott bele a cég: 2023-ban a BORA piacra dobta hűtő- és fagyasztórendszereit, világítás termékcsaládját, a BORA QVac beépített vákumozó készüléket és a BORA M Pure-t - a legrugalmasabb a kompakt főzőlap elszívórendszerek közül.

 

Egyedi élmény magaslatokon

A BORA termékek működés közben láthatóak a kiterjesztett üvegkockában - 30 méter magasról a levegőben! A látogatókat különféle ínyenc finomságokkal várják, miközben gyönyörködhetnek a lélegzetelállító kilátásban.

 

A legjobbak legjobbja, még a kerékpározásban is

A BORA 2015 óta a profi kerékpározás világának főszponzora. 2017 óta kísérjük BORA - hansgrohe csapatunkat az UCI WorldTour-on, a profi kerékpáros világ élvonalbeli bajnokságán. Jai Hindley szenzációs győzelmével a 2022-es Giro d'Italia-n a csapat első Grand Tour dobogós helyezését élvezte, valamint első összesített győzelmét – növelve ezzel a BORA márka ismertségét a kulináris szférán kívül is.

 

~

 

BORA: több mint főzés

Termékportfólió

 

A konyhát funkcionális helyiségekből valódi lakóterekké alakítjuk olyan innovatív termékek felhasználásával, amelyek megkönnyítik a főzést, a sütést és az élelmiszerek tárolását, miközben elősegítik az egészséges életmódot. A főző-, étkező- és nappali helyiségeket optimálisan kell kialakítani, hogy lehetővé tegyék a jó kommunikációt nyitott környezetben. A BORA X BO gőzsütő és a hűtő- és fagyasztórendszerek a főzőlapos elszívórendszerek logikus továbbhaladását jelentik. Csendesek, szagtalanok és esztétikusak. A BORA világítás, amely lehetővé teszi, hogy a konyhák érzelmi és funkcionális szempontból is ragyogjanak, teljessé teszi a termékpalettát. Rendkívüli főzési élményekhez.

 

1. BORA főzőlap elszívó rendszerek

Egy főzőlap és páraelszívó rendszer egyben. A főzőlap elszívórendszerei új tervezési lehetőségeket nyitnak meg. A moduláris BORA Professional és Classic rendszerek szabadon választható főzőlapjaiknak köszönhetően rengeteg lehetőséget kínálnak a testreszabásra. A kompakt BORA Basic, S Pure, Pure, M Pure és X Pure rendszerek méreteinek köszönhetően maximális tárhelyet tesznek lehetővé.

2. BORA gőzös főző- és sütőrendszerek

A BORA X BO flex sütő professzionális minőségben süt és párol, nagy érintőképernyőjének köszönhetően pedig könnyen kezelhető. A BORA X BO flex sütő tökéletes kiegészítője a sokoldalú BORA multifunkcionális fiók, amely számos feladatra használható, beleértve az edények melegítését, az ételek kiolvasztását és még a lassú főzést is.

3. BORA hűtő- és fagyasztórendszerek

Az új hűtő- és fagyasztórendszerek fejlesztése során a hangsúly az élelmiszerek hatékony hűtésének lehetőségén volt, miközben azokat jól áttekinthető módon tárolja. Elérhető többféle kombinációban és számos funkcióval, így még a hűtés is rengeteg tervezési szabadságot és sok tárolóhelyet kínál. 

4. BORA világítás

A világítás a konyha kialakításának kulcsfontosságú eleme. A BORA Horizon and Stars tökéletes világítási hangulatot teremt minden forgatókönyvhöz: optimális világítás az ételek elkészítéséhez és szabályozható világítás a kellemes hangulatért étkezéskor és szórakozáskor.

5. BORA vákuumozó készülék

Egy másik kompakt, de hatékony eszköz a BORA QVac. A beépített vákuumozó készülék munkalapba süllyesztve vagy annak felületére szerelhető. Számos okból használható élelmiszerek vákumozására: sous-vide főzéshez a BORA X BO-ban vagy serpenyőben, pácoláshoz vagy egyszerűen csak hosszabb ideig való tartósításhoz - ideális segédeszköz a BORA-val történő főzéshez és hűtéshez.