Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GIRA

Az 1905-ben alapított Gira a német elektrotechnikai ipar vezető, innovatív gyártója. A Gira termékeit és szolgáltatásait a kiváló anyag, design és minőség, a jövőorientált, felelős és hiteles technikai, rugalmas megoldások fémjelzik.

 

A Gira-t a folyamatos fejlesztés és optimalizálás jellemzi az első szabadalom bejelentésétől a mai napig, amely központi szerepet játszik az termékválaszték kialakításában.111 éve több mint 320 funkció, több díjnyertes design tulajdonosa. A gondolkodó, az intelligens otthonok úttörői, a KNX szabvány partnerei, szabadalmi mesterek és a jövő tervezői, akik a legjobb megoldást keresik mint szolgáltatás, design és teljesítmény terén. 

 

A Gira KNX épületfelügyeleteti és irányító rendszere a modern otthonok működésének új dimenzióit nyitja meg, amely megnövekedett komfortot, magasabb biztonsági szintet és csökkenő energia költségeket jelent a mindennapokban. A digitálisan hálózatba kapcsolt, az „intelligens otthon” már régóta nem látomás, ma már sok szempontból felépített valóság és ez a tendencia csak egyre nő.