Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Artemide

Az 1960-as években alapított, "Az emberi fény" filozófiájáról ismert Artemide az egyik legismertebb világítástechnikai márka a világon. A fénytervezés és az innováció terén magas szintű ismeretekkel büszkélkedhet a kutatásból és a kiváló minőségű gyártásból származó termékeikkel. Az Artemide kollekciók az értékek egyedülálló keverékét közvetíti, ahol az emberi, a felelősségteljes fény megközelítése együtt jár a designnal és az anyaggal; a magair faire-vel, ötvözve a következő generációs technológiát az ősi bölcsességekkel, amely a fenntartható tervezés tökéletes kifejezője.

Az Artemide mindig együttműködött a leghíresebb nemzetközi tervezőkkel és aktívan népszerűsíti a workshopokat a formatervező iskolákkal annak érdekében, hogy megtalálják a legjobb fiatal tehetségeket. Az innovációra való törekvésében az Artemide kiemelkedő az olasz és nemzetközi egyetemekkel folytatott kutatásokban.

Az Artemide lámpákat nemzetközi szinten a kortárs design ikonjainak tekintik, a modern művészeti és formatervezési gyűjtemények legtöbb múzeumában vannak kiállítva.