Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

LEDS-C4

A spanyol LEDS C4 40 éves tapasztalattal a társadalom számára hasznos világítási termékek révén javítja az emberek életét. Az emberiség számára a világítás mindig is az élet elengedhetetlen része volt. Jólétet és kényelmet biztosít, funkcionalitást ad a tereknek és feltárja a látható dimenziók és az épített környezet szépségeit.

Szakértők a fény alakításában, céljuk az épületeken belüli terek átalakítása és javítása az egyes környezetekhez igazított világítási megoldásokkal. A LEDS C4-et 13 000 ügyfél támogatja több mint 140 országból, portfóliójuk több mint 3000 műszaki és dekoratív világítási projektet tartalmaz belső- és külső téren. A folyamatos kihívások közepette elkötelezettek a világítás minden szempontból történő feltárása, a világítás minősége, tartóssága és nagy teljesítménye mellett. Műszaki és minőségi csapataik az anyagok, tervek és folyamatok optimalizálásán dolgoznak, minden termékünk átfogó tesztelésen megy keresztül, hogy az egész élettartam alatt biztosítsa a nagy teljesítményt. 

A LEDS C4  5 év garanciát vállal, amely a több mint 9000 termékreferenciát tartalmazó átfogó katalógusunk összes termékére vonatkozik. Tíz év alatt a LED-technológia teljesen forradalmasította a műszaki világítási ágazatot, és a LEDS C4 úttörő szerepet játszott Európában ennek az új technológiának a beépítésében, bemutatva a jövőt, illetve azt is, hogyan lehet versenyképes, szilárd és hatékony, miközben innovatív. Ipari vezetőként arra törekszik, hogy élvonalbeli technológiákkal optimalizálják a világítást és új világítási megoldásokat is gyártanak. A fontos világítási projektek nagyszabású infrastruktúra és minőségi szolgáltatás biztonságát igénylik, legyen szó szállodáról, irodáról, bevásárlóközpontról, múzeumról vagy lakóövezetről.