Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vibia

A spanyol Vibia középpontjában a letisztult formatervezés áll. A Vibia egy globális építészeti világítástechnikai vállalat, székhelye Barcelonában található. Az építészek, belsőépítészek, világítástervezők, mérnökök és kereskedők együttműködése mellett egyetlen törekvés révén kívánják a világot élhetőbbé tenni; jobb életterek létrehozásával.

Meginvitálják a tervezőket, hogy alkossanak a fény és a design segítségével. Folyamatosan fejlődnek, lehetővé téve felhasználóik ​​számára, hogy akár a zeneszerzők, költők, előadók, saját terük alkotói legyenek. Anyagokat, fényforrásokat, elektronikát, intelligens fényerő-szabályozó és összekapcsolási rendszereket használnak, mindezek mellett figyelembe veszik az új kulturális szokásokat, hogy a megfelelő érzelmeket, a terek kiváló minőségét és a környezet minőségének javítását tudják létrehozni. Számukra a tervezés nem csak a termékről szól, hanem a tapasztalat megteremtéséről is, amely professzionális hálózatot nyújthat az olyan terek kialakításának támogatására és gazdagítására, amelyek segítik az ügyfelek döntéshozatali folyamatát, eredményes vásárlást biztosítva.

Olyan termék- és élménycsaládot hoztak létre, amely segít a világítástechnikai szakembereknek elképzelni és kialakítani a tereket. Együttműködőik és ügyfeleik egy virtuális tér segítségével találkoznak ezzel a családdal, ahol a felhasználók létrehozhatják saját fényösszetételüket, megoszthatják inspirációikat, kezelhetik projektjeikkel kapcsolatos információikat és tanácsot kaphatnak.