Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Foscarini

Az 1981-ben, Murano szigetén (Velence) alapított Foscarini a fényt olyan tervezési tárgyként fogja fel, amely átalakítja a tereket, szépséget hoz létre és érzelmeket kavar fel. Történelmük során állandó szigorúsággal és szenvedéllyel alakították minden egyes projektjüket. 

 

A szenvedélyen, a szíven keresztül jutnak el az elméhez. Azzal a szenvedéllyel, amelyet inspirálnak, azzal, amelyet ők magunk is megtapasztalnak termékeiket és projektjeiket alakítva. A Foscarini a gyártási korlátoktól függetlenül, szabadsággal tervez, így a korlátozások hiánya a gyártásban, a technológiában vagy a kínálati oldalon függetlenné teszi a márkát a mentális korlátoktól.


A vállalat 35 éve nemzetközi tervezőkkel folytatott együttműködésének és a világítás elsajátításának eredményeként világszerte a hazai és kollektív környezetbe integrált design ikonok hosszú listáját hozta létre. Örökségük nem ötleteik termelési potenciálján, hanem azok létrehozásának képességén alapul. Termékeik párbeszédet jelentenek egy koncepció és egy forma között. Innovatívak, soha nem elégednek meg a könnyű megoldásokkal vagy az első ötlettel. Úgy gondolják, hogy a legjobb mindig távolabb van. Alkotásaik karizmatikusak, jövőbe mutatóak, nem vegetálnak a semlegességben, hanem álláspontot foglalnak. Az olasz szellem egyedülálló perspektívát hoz magával, amely az olasz kultúrára épült; elsőbbséget élvez a kimunkált mesterség, a kitűnő kivitelezés és a hosszútávú tervezési jövőkép.