Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Axolight

Az Axolight olasz világítástechnikai társaság Olaszországban és az Egyesült Államokban csúcskategóriás design világítótesteket tervez, gyárt és forgalmaz. A minden termékét kézzel készítő márka mérnöki csapatával megtervezi, fejleszti, és kézzel szereli össze a Scorzé-velencei laboratoriumában, attól függetlenül, hogy az standard vagy egyedi gyártású.

 

Az Axolight többdimenziós, nagy, közepes és kis méretekben tervezi és valósítja meg alkotásait. Minden egyes Axolight termék esetében fellelhető az elérhető S, M, L és XL méret. Az Axolight kiemelten igényes vásárlói körrel rendelkezik, 90 országban, testre szabott alkotásokkal és szolgáltatásokkal.

 

Az Axolight egy tucatnyi anyag, elsősorban fémek, szövetek és üveg átalakításával dolgozik. Anyagai, módszerei a fenntarthatóság jegyében alakulnak. 2018-ban az első Axolight termék a Jewel újrahasznosított nejlonból és üvegszálból, valamint alumíniumból valósult meg és került piacra. Valamennyi Axolight termék a személy és a környezet védelmére vonatkozó nemzetközi előírások betartásával valósul meg.