Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Szolgáltatásaink

Tanácsadás 

Még keresed a megfelelő ötletet, szívesen átbeszélnéd egy szakemberrel, hogy nálad milyen világítási megoldás lehet jó? Több helységbe is szükséged van lámpára és nem tudod, hogy melyikbe milyen típusút érdemes választanod, mire figyelj egy lámpa kiválasztásakor? Keresd szakképzett munkatársunkat telefonon (+36 30 678 6565) vagy e-mail-ben (info@lura.hu)!

Szaktanácsadóink felmérik elképzeléseidet és elvárásaidat, megvalósult referenciák alapján ötleteket adnak, megmutatják az adott világítási problémára használható megoldásokat és igényeidnek, ízlésednek megfelelően konkrét lámpákat ajánlanak.

Világítástervezés

Lámpák kiválasztásakor méltán merülnek fel a kérdések: Vajon ez a lámpa elegendő fényt fog adni? Egyáltalán mennyi fényre lesz szükségem? Ahhoz, hogy a világítás teljes mértékben megfeleljen elvárásaidnak, igazodjon a helyiségekben végzett tevékenységekhez, vedd igénybe világítás tervezési szolgáltatásunkat! Egy teret sokféleképpen meg lehet világítani, de a legfontosabb, hogy igazodjon a használói igényeihez és a tevékenységekhez, amelyeket ott végeznek. Van akivel tanácsadáson beszélünk ezekről, másnak fontos az is, hogy lássa hogyan fog kinézni a végeredmény vagy szüksége van egy tervre, amit a kivitelezőnek adhat. Erre szolgál a világítás tervezési szolgáltatásunk. Keresd munkatársunkat telefonon (+36 30 678 6565) vagy e-mail-ben (info@lura.hu)!