Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Estiluz

Az 1969-ben, a tehetséges Gerard Masdeu Jordà által alapított spanyol Estiluz cég határozottan elkötelezte magát a csúcskategóriás dekoratív világítás mellett az innovatív mintákkal és a kézzel készített felületekkel. A Masdeu család irányította az egész folyamatot; Gerard kreativitásához apja, Anton Masdeu és testvére, Eduard Masdeu hozzájárultak a fém gépesítés elsajátításával. Terveik minősége hamarosan felhívta magára a figyelmet a nemzetközi vásárokon és az Estiluz 1993-ban megnyitotta első fióktelepét New Yorkban. A márka szorosabbra fűzte a kapcsolatot Németországgal, a modern mérnöki megoldásokkal és a termelési folyamatainak optimalizálásával.

 

A saját gyártás és összeszerelés lehetővé teszi az Estiluz termékek személyre szabását és megkönnyíti a projekthez való alkalmazkodást. A céget az elegáns, funkcionális és időtlen formatervezése, a kiváló minőségű anyagai és a terméktervezése világszerte úttörővé tette az ágazatában. 

 

Napjainkban egy második generációval az Estiluz esélyt ad a feltörekvő tervezőknek arra, hogy tehetségük ragyogjon. Új formákkal és anyagokkal kísérleteznek, miközben hűek maradnak szilárd elveinkhez: robusztusság, tartósság, kifogástalan befejezés és családias szellem. Egyedi gyártású lámpáik alkalmasak szállodák, éttermek vagy üzletek kialakítására, a megrendelő személyiségének sugározására.

Minden Estiluz lámpa ékszertárgy, amelyet szeretettel gyártanak.