Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

BORA főzőlap

 

A főzőlap és elszívó rendszerek úttörője. Az elszívó a főzőlappal egy síkban kapott helyet.

Willi Bruckbauer a feltaláló és a márka alapítója több mint 20 éves konyhai tapasztalattal rendelkezik. 

 

 

     

 

 

A hagyományos páraelszívók hangosak, hatástalanok és láthatóan tolakodók. A konyhatervezésnél korlátozzák a lehetőségeket. Willi elképzelése az volt, hogy olyan hatékony elszívó rendszert találjon ki, mind technológia, mind esztétikai vonzerő tekintetében megfelel a legmagasabb követelményeknek. 

A folyamatos kísérletezésnek és felfedezésnek köszönhetően olyan innovatív rendszert dolgoztak ki, amely minden eddiginél hatékonyabban szívja el a  főzéskor keletkező gőzöket.

  

Elkötelezett hívei az egészséges életmódnak, melybe a táplálkozás mellett a sport is beletartozik. A BORA vezérigazgatója a következőképpen foglalja össze a döntést: „Kombináljuk az összetartozó dolgokat: sport, egészség, kozmopolita szemlélet, csapatszellem és egészséges táplálkozás. Ezek mind a BORA DNS-ének részét képezik. ” - ennek köszönhető az is, hogy a Hansgrohe-val közösen profi kerékpáros csapatuk is van, de a világ minden táján bátorítják az embereket a sportra. 

  

A BORA-nál a prémium magában foglalja az innovációt és a tartósságot. A BORA „prémiuma” kiváló minőséget, a részletekre való odafigyelést, a kiemelkedő vásárlói előnyöket és az egyedi dizájnt jelenti.

 

Legfontosabb előnyei:

  • Tiszta levegő, - csendes működés, - egyszerű tisztítás, - maximális hatékonyság, - prémium anyagok,- tervezési szabadság, -tiszta kilátás.

 

 

 

Ajánlatkérésével és bővebb információkért forduljon hozzánk az alábbi elérhetőségeinken:

hello@lura.hu, +36 30 678 6565