Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Halla

A Cseh gyártó cég a belső világítás európai gyártója, sokéves hagyományokkal és nemzetközi területtel. A vezető tervezők által tervezett belső LED-es lámpáik rendszeresen elnyerik a jelentős formatervezési díjakat. A fénylaboratóriumban végzett vizsgálatoknak köszönhetően megfelelnek a modern világítás műszaki követelményeinek. Rugalmasan, testre szabott megoldásokat készítenek ügyfeleik számára, kiváló szolgáltatást nyújtva. 

Fényt állítanak elő a jobb életminőség érdekében. Úgy gondolják, hogy a jó minőségű világítás jobb élményt nyújt, akár munkahelyen, irodában, bankban, étteremben vagy az otthonokban. Egy kis műhelyben indultak, az első lámpatesteket 1992-ben kezdték összeszerelni egy bérelt pincében. Manapság 30 000 darabot gyártanak egy modern gyártócsarnokban. Néha úgy tűnik,sok fényév telt el a kezdetek óta, de a gyönyörű fények iránti szenvedélyük továbbra is magával ragadja őket.

A Halla márkára a minőség és a design ötvözése jellemző; a kezdetben a műszaki paraméterek voltak az elsődleges szempontok. 1997-ben egy hannoveri kiállítás nyitotta meg szemeiket és kapuikat a fény világába. Egyedülálló megjelenést adtak a minőséghez és elkezdték fejleszteni a világítást, amely ötvözi a csúcsteljesítményt és az egyedi designt. Amikor a gazdasági válság 2009-ben súlyosan sújtotta őket, és bevételeik egyik napról a másikra 41%-kal csökkentek, alkalmazkodtak. Racionalizálni kellett a vállalatot, átalakították az üzleti és marketing stratégiát, és további szenvedélyt adtak a munkájukba.